DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Fa ablakok beépítése meglevő bennmaradó tokszerkezetbe

Tapasztalat és szakértelem, fa ajtó és ablakgyártás valamint beépítés

Továbbra is igen népszerű az új fa ablakok beépítése régi bennmaradó tokszerkezetbe. Ennek a beépítési rendszernek nagy előnye, hogy a meglevő ablak nem kerül bontásra így nincs szükség utólagos kőműves vagy festési szakipari munkálatokra. Természetesen minden adott helyszín valamelyest eltér egymástól. Erről a beépítési módról már olvashat a hónlapunkon felelevenítési célból írunk újra pár szót róla.

Bővebben...

Eggyel több ok, hogy mért válasszak fa ajtót és fa ablakot

Az Új WWF ((World Wide Fund for Nature, magyarul Természetvédelmi Világalap) felmérés és kutatás során arra a következtetésre jutott, a PVC ablakok és ajtók kevésbé környezetbarátok, mint a fából készült ajtók és ablakok. A PVC anyagból készült nyílászárók jóval veszélyesebbek, mint a fa nyílászárók. Fa alapanyagból készült ajtók és ablakok jelentősebb gazdasági előnyökkel rendelkeznek.

Bővebben...

Fa ablak – fa ablakok cseréje a meglevő kapcsolt gerébtokos ablakok kiszedésével II.

Régi kapcsolt gerébtokos ablak helyére új fa nyílászáró.

Amennyiben meglevő kapcsolt gerébtokos ablakainkat akarjuk kicserélni a meglevő szerkezetek kiszedésével új fa nyílászárókra, valamelyest több utólagos javítási munkára van szükségünk, mint a sima gerébtokos ablakok esetén.

Bővebben...

Fából készült beltéri ajtók

Lakásunkban fontosnak érezzük a harmónia megteremtését, egy jól kiválasztott beltéri ajtó nagyon sokat segít ennek elérésében. Legtöbb esetben mikor belépünk egy lakásba és összhangot találunk a tárgyak, formák és színek között érezzük a melegséget és harmóniát. Amennyiben a lakásunk belső ajtóit jól választottuk meg ezek nem csak arra szolgálnak, hogy elválasszuk egymástól a helységeket, ne csak egy ajtó legyen, hanem bútordarab is mely dísze az otthonunknak. Életünk fontos részét képezik a beltéri ajtók, igyekezzünk kihasználni a piac által nyújtott lehetőségeket és megtalálni a számunkra legmegfelelőbb belső (beltéri) ajtókat.

Bővebben...

Fa ablak - fa ablakok cseréje a meglevő ablakok kiszedésével I.

Régi fa ablak helyére új fa nyílászáró.

A meglevő ablakok cseréje kétféleképpen lehetséges: régi ablakok cserje bontással, vagy bontás nélkül a régi meglevő fa tokszerkezetbe való beépítéssel. (Erről bővebben olvashatnak a Délvidék Kft honlapján: Fa nyílászáró csere, bontás nélkül menüpont alatt.) Ebben a leírásban a teljes ablakcsere menetét szeretnénk néhány mondatban ismertetni. Cégünk természetesen - bármelyik megoldást is választják - profi módon végzi el.

Bővebben...

Műemlék fa ajtók és fa ablakok, műemlék jellegű fa ajtók és ablakok

Kapcsolt gerébtokos ablakok és erkélyajtók

Pallótokos ablakok, erkélyajtók és bejárati ajtók

Bővebben...

Alu-fa ablak (Fa-alu ablak), alumínium borítású fa ablakok

Délvidék Kft. az eddig kiváló minőségben gyártott fa ablakok mellett megkezdte az alumínium borítású fa ablakok (alu-fa, fa-alu) széles körű gyártását is. A külső alumínium borítás és a fa együttes alkalmazásával elérhetjük, hogy a fa nyílászárónk ellenálljon minden időjárási viszontagságnak és mégis megőrizzük a faablak nyújtotta szépséget és meleget. A Fa-Alu ablakok élettartama nagyon hosszantartó, szinte örökösnek mondható, így találkozik a kellemes környezettet biztosító fa és az elnyűhetetlen esztétikus alumínium borítás.

Bővebben...

Fa ablakok és ajtók, fa nyílászárók, Fa-Alu (Alu-Fa) ablakok gyártása az ausztriai piacra

Tapasztalat és szakértelem, fa ajtó- és ablakgyártás

Az eddig meglevő osztrák vásárlóink mellett piackutatásunk eredményeképpen a Délvidék Kft megtalálta az új ausztriai partnereit, így a minőségi fa ablakaink nagyobb számban vesznek részt az osztrák piacon. Mindebben sokat segített a mögöttünk levő 20 év alatt összeszedett tapasztalat és szakértelem a fa nyílászárók gyártása terén és az utóbbi évek sikeres beruházási programjainak köszönhetően a Délvidék Kft. által alkalmazott gyártási technológia a külföldi és hazai piacon is a legmodernebb szintre jutott el.

Bővebben...

Emelő-toló üvegfalak, erkélyajtók és ablakok

A fa emelő-toló ajtó és ablak szerkezetek kiváló megoldást kínálnak széles és magas nyílásméretek bezárásra. A nagy üvegfelületek igazán alkalmasak a belső és külső tér összekötésére, a tágassági érzet maximális elérésére, átmenetet hozhatunk létre a lakás és kert között. Az emelő-toló erkélyajtók és ablakok óriási üvegfelületek fogadására adnak lehetőséget, és mindezek ellenére, kimagasló használhatóságot és komfortos működést tesznek lehetővé.

Bővebben...

Karbantartási útmutató

Fa nyílászárók karbantartása:

bejárati ajtók, ablakok, erkélyajtók, harmonika ajtók, emelő-toló ajtók stb.

Bővebben...

Új fejlesztés a Délvidék Kft.-nél: még korszerűbb, minőségi kültéri fa ajtók és ablakok

Fa nyílászárók gyártása a legújabb fejlesztésű „Leitz" IV78 és IV90 Climatrend szerszámmal.

A hazai piacon gyártott és forgalmazott kültéri fa ajtók és ablakok jelentős átalakuláson esnek át az utóbbi egy-két évben. A prémiumkategóriás fa nyílászárók után lényegesen élénkült a kereslet. A korszerű gépekkel és szerszámokkal gyártott faablakok esztétikailag és hőtechnikai szempontból is teljesítik a szükséges elvárásokat.

Bővebben...