DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

A Délvidék Kft. és a Kiskunhalasi Csipke Hotel fa nyílászárói

A Délvidék Kft. idén, 2010 nyarán egy nagyszerű vállalkozásba fogott, ugyanis minket ért a megtiszteltetés hogy legyártsuk a Kiskunhalasi Csipke Hotel faablakait és ajtóit. Ezekben találhatóak elég nagy méretű fa ablakok, emelő - toló erkélyajtók és három bejárati ajtó. A nagyméretű fa ablakok és emelő- toló erkélyajtók tökéletesen engedik át a fényt, így a beltér nagyon sok fényt kapott, hangulatossá téve a Hotel-t.

A fa nyílászárók festése tökéletesen illeszkedik az épület falazatának a színéhez és stílusához, ezzel modern és es egyben klasszikus megjelenést kölcsönözve. A fa emelőtoló erkélyajtók (1. kép, 2. kép) nagy mérete és mennyisége ideális az épület stílusához. A Csipke Hotelhez tartozó jakuzzi-s terem fa ablakai és fa erkélyajtói félkörös ívben illeszkednek a jakuzzi köré (3. kép,4. kép, 5. kép), kiváló hőszigetelő adatokkal rendelkeznek, csakúgy, mint a Délvidék Kft. által gyártott összes fa nyílászáró.

A fa nyílászárók természetesen ebben az esetben is kiváló minőségben készültek, amit az Uniós CE minősítésünk is bizonyít. A megrendelő, a Csipke Hotel fa ablakaival, fa bejárati ajtóival valamint faemelő – toló erkélyajtóival teljes mértékben meg voltak elégedve, ami a Délvidék Kft. összes dolgozójának nagyon nagy elismerés.