DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Alu-fa ablak (Fa-alu ablak), alumínium borítású fa ablakok

Délvidék Kft. az eddig kiváló minőségben gyártott fa ablakok mellett megkezdte az alumínium borítású fa ablakok (alu-fa, fa-alu) széles körű gyártását is. A külső alumínium borítás és a fa együttes alkalmazásával elérhetjük, hogy a fa nyílászárónk ellenálljon minden időjárási viszontagságnak és mégis megőrizzük a faablak nyújtotta szépséget és meleget. A Fa-Alu ablakok élettartama nagyon hosszantartó, szinte örökösnek mondható, így találkozik a kellemes környezettet biztosító fa és az elnyűhetetlen esztétikus alumínium borítás.

A fa ablak külső oldalán elhelyezkedő alumíniumborítás szinte minden színben kapható a RAL színkártya szerint, valamint fa erezetet utánzó vagy antikolt felülettel. A fa ablakra felhelyezett alumínium borítás semmilyen karbantartási munkát nem igényel. A fa-alu nyílászárók alumínium burkolata nagyon sokféle struktúrával készül, szinte mindenki megtalálhatja a neki tetsző formát. A fa nyílászárónkat takaró alumínium borítás formavilága lehet klasszikus, rusztikus és modern kivitelű. Az alumíniumborítás készülhet lekerekített sarkokkal és határozott egyenes élvezetéssel. Az alu-fa ablakok esetében a luxus kivitelezést kívánó megrendelőink is megtalálják számításukat. A fa ablakaink kaphatnak, sima alumínium borítást valamint készülhetnek szigetelt (thermo) kivitelben. Az így készült fa-alumínium nyílászárók magas hőszigetelési követelményeknek érnek el, melyek nagyon megközelítik a passzív házakkal szemben támasztott követelményeket. Természetesen készül olyan ablak is mely teljes mértékben kielégíti a passzív ház által támasztott igen magas hőtechnikai elvárásokat.

A fa-alu borítású ablakok, és nyílászárók is készülhetnek hossztoldott és toldásmentes kivitelben, a faanyag kiválasztása továbbra is megrendelő igénye szerint történik. Az alumínium borítású fa ablakaink, nyílászáróink 78 és 90 mm fa vastagsággal készülnek + alumínium borítás. A széles szerkezet lehetővé teszi a vastag üveg beépítését mely fokozza az eddig elért kiváló hőszigetelési értéket.

A Délvidék Kft. által gyártott fa-alumínium nyílászárók is a legmodernebb „Leitz" szerszámmal készülnek mely lehetővé teszi a nagyon vastag üvegszerkezet befogadását és alkalmas a nagy súlyt megtartó vasalatok használatára. Az így készült alu-fa ablak esetén biztos számíthatunk a hosszú a nyílászáró sokáig tartó használatára. A fa-alu ablakok gyártásában is ki tudjuk szolgálni megrendelőinket az alumínium borítású ablakok teljes skálájával.

Ebben a leírásban pontos szakmai dolgokkal nem foglalkozunk általánosságban akartunk írni a fa–alumínium ablakokról. Az alu–fa szerkezetinkről több szakmai információ szerezhető a Műszaki leírások: Fa-Alu ablak és erkélyajtó menüpont alatt.

Amennyiben tanácsra-segítségre van szüksége fa-alumínium ablakokkal, nyílászárókkal kapcsolatban keressen minket!

Minőségi fa ablakok és ajtók, fa-alu ablakok = Délvidék Kft.