DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Andrássy úti emelő-toló erkélyajtók

A Délvidék Kft. nem is olyan rég, Budapesten, az Andrássy úton dolgozott, ahol fa ablakok mellett fa emelő – toló erkélyajtókat építettünk be. Főleg emelő – toló erkélyajtókat vittünk, amiket darukkal tudtunk csak felvinni az Andrássy úti lakóépület tetejére, amint ez megvolt kezdődött a beépítés.

Az emelő – toló erkélyajtók, mondhatjuk korunk nagy építészeti „találmányai” mint külső - és belsőépítészeti szempontból. Nem csak ugyanolyan biztonságot nyújt, mint a legtöbb fa ablak, erkélyajtó, hanem belsőépítészeti szempontból is remek, hatalmas üvegfelületével tökéletesen és nagy mennyiségben engedi át a fényt. Használata egyszerű és kényelmes, működése biztonságos és halk és nem utolsó sorban helytakarékos.

Amellett hogy elegáns és helytakarékos, több féle variáció közül választhatunk fa emelő – toló erkélyajtót. Választhatunk a két-, három- vagy négyrészes szerkezetek, mozgó és fix elemek közül, valamint ezeket szabadon kombinálhatjuk fa erkélyajtónk kiválasztása során. Akármelyiket is választjuk a végeredmény tökéletes lesz, mert amellett hogy az emelő – toló erkélyajtók rengeteg fényt engednek be, hőszigetelt üvegezésük is biztosítja a kívánt hőtechnikai követelményeket (kétrétegű Délvidék Standard IV 68, a háromrétegű Délvidék Extra IV 78 és a Délvidék Prémium IV 88).

Az emelő – toló erkélyajtók biztonságosak is, süllyeszthető küszöbbel szoktuk elkészíteni őket (0,5 – 1 cm), ami botlásveszély nélküli közlekedést biztosít.