DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Árnyékolás zsalugáterrel

A Délvidék Kft. fa nyílászáróikon(fa ajtó, fa ablak) kívül fa zsalugáterekkel is foglalkozik, amik még hangulatosabbá tehetik otthonunkat. A Délvidék Kft. által készített fa zsalugáterek tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak, - köszönhetően a szakszerű felületkezelésnek - , nyáron csökkentik a beáramló meleget, télen pedig benntartják azt. A mozgatható lamelláknak köszönhetően átengedik a fényt, ezzel kellemes hangulatot kölcsönözve a szobának.

Akik különleges árnyékolásra vágynak otthonukban, azoknak lehetőségük van válogatni a Délvidék Kft. zsalugáterei közül. Nem csak hagyományos (1. kép) fa zsalugátereket kínálunk, hanem egyedi igényeket kielégítőeket is, mint például mozgatható lamellás zsalugátereket, vagy belső oldali mozgatásúakat, illetve a kevés helyhiány miatt legtöbbször készített harmonika szárnyúfazsalugátereket. Ezen felül a zsalugáterek lehetnek fix levelesek / lamellásak, a szárnyak vésett kazettásak (2. kép), valamint a 2010 nyarán az Ézsé Kft.–nek gyártott elhúzható zsalugáterek (3. és 4. kép). Az elhúzható fa zsalugáterek tökéletes árnyékolást biztosítanak, kezelésük egyszerű és modern megjelenést kölcsönöznek.