DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

CONSTRUMA 2010 Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

Cégünk a hagyományoknak megfelelően az idei évben is részt vesz a CONSTRUMA 2010 Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon, ahol a tavalyi évben elnyertük a legszebb stand címet. A Délvidék Kft., fa nyílászárói a 2010-es kiállításon az "A" pavilon, 307G standján lesznek megtekinthetők.

A CONSTRUMA Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás Budapesten kerül megrendezésre április 14. és 18. között, ahol a Délvidék Kft. is bemutatja fa nyílászáróit. A 2009-es évben cégünk elnyerte a legszebb stand címet, amire igen büszkék vagyunk. Az idei évben is kiállításra kerülnek fa nyílászáróink. Megpróbálunk olyan fa ablakokat és ajtókat kiállítani, amelyek az idei évben is elnyerik a közönség és lehetséges vevőink bizalmát. Tavalyi év folyamán is rengeteg dicséretet és jó visszajelzéseket kaptunk.

Kiállításon megjelenünk rusztikus fa beltéri ajtóval, amellyel megpróbáljuk a régi polgári hangulatot visszaidézni. Modern fa ablak is kiállításra kerül, ami minden mai hőtechnikai igénynek megfelel. Az ablakra szerelünk, zsalugátert, amit bemutatunk fix és mozgatható levelekkel is. A bemutatásra kerülő ablak külső része teljesen modern képet fog adni a belső fele összhangban lesz a már említett beltéri fa ajtóval, amely visszavisz minket a múlt század elejére. A kiállításon bemutatott termékek között szerepel erkélyajtó emelő-toló kivitelben. Az emelő-toló erkélyajtók jellegzetessége a süllyeszthető küszöb, ahol a fennmaradó rész 0,5 - 1 cm magas. Fa bejárati ajtókból is több típus bemutatásra kerül és nagyon tetszetős egyedi formák között lehet válogatni. Ez mellet válaszolunk Önnek a fa nyílászárókkal kapcsolatban feltett kérdéseire. Lehet, hogy tanácsot is tudunk adni fa ablakokkal és ajtókkal kapcsolatban. 

A CONSTRUMA kiállításon a Délvidék Kft. által gyártott fa nyílászárói az "A" pavilonban a 307G standon kerülnek bemutatásra.

Látogasson el hozzánk a CONSTRUMA szakkiállításon is, és nézze meg az általunk gyártott fa beltéri és bejárati ajtókat, fa ablakokat, emelő-toló erkélyajtókat és zsalugátereket.