DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Construma 2011

Az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fóruma, a CONSTRUMA 2011 immár 30. alkalommal várja a kiállítókat, így a Délvidék Kft.-t is! Cégünk pedig Önt várja a Construma 2011 kiállításon az „A" pavilon 301B standján.

A kiállításra készülő fa nyílászárók szinte már teljesen készen vannak. A standunkon szereplő fa nyílászárókat teljes mértékben előre összeállítjuk a Construma 2011 standon levő méretek szerint.

Mint ahogy tavaly, idén is mindent gondosan előkészítettünk és megterveztünk, hogy fa ajtóinkat és ablakainkat a Construma 2011 kiállítás nézőközönsége esztétikus körülmények között tekintse meg. A Construma 2011 Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás kiváló alkalom, hogy a látogatókkal szorosabb kapcsolatot kiépítve bemutathassuk az újdonságainkat.

A Construma 2011 kiállításon részt vevő fa nyílászáróink:

  • Fa beltéri ajtók: klasszikus és modern kivitelezés

  • Fa ablakok: műemlék jellegű díszítéssel, kávaborítással, zsalugáterrel

  • Fa bejárati ajtók: klasszikus és modern kivitelezés

  • Fa emelő - toló erkélyajtó automata - mozgatású redőnnyel

A Construma 2011 kiállításon bemutatásra kerül a passzív házakba is beépíthető négy réteg üvegezéssel készült ablakcsaládunk is.

A Construma 2011 kiállításon megismerheti termékeinket, melyek kielégítenek minden jelenleg érvényben levő szabványt.

A Construma 2011 kiállításon bemutatjuk az új ablakok régi tokszerkezetbe való beépítését, bontás és utólagos munkák nélkül.

A Construma kiállítás fő témáját az energia megtakarításra alkalmas termékek adják, mint a Délvidék Kft által gyártott fa szerkezetű ajtók és ablakok is. A Construma 2011 kiállítás helyszíne Hungexpo Budapesti Vásárközpont, Budapest, Albertirsai út 10. A Construma kiállítás talán a legjobb hely arra, hogy termékeinkkel ne csak fénykép vagy egy cikk szintjén találkozzon. Cégünk a Construma 2011 kiállításon jó tanácsokkal és ötletekkel látja el Önt, hogy eligazodjon a minőségi fa ajtók és ablakok világában.

A Construma kiállítás kitűnő alkalom, hogy megismerkedjen a fa ajtók és ablakok felületkezelésére használt festékcsaláddal és annak színvilágával. A Construma 2011 kiállításon bemutatásra kerül a 68 x 80 valamint 78 x 80 szerkezettel illetve 2 és 3 rétegű üvegezéssel készült fa nyílászáró. A Construmán láthatja a rétegragasztott szerkezet hossztoldott és toldásmentes változatát, amely segítséget adhat a fa nyílászárók, ilyen irányú kiválasztásában.

Reméljük kedvet kapott a Délvidék Kft. által gyártott minőségi fa nyílászárók megtekintésére, és ellátogat hozzánk az „A” pavilonban levő 301B standra.

Ne feledje: Construma 2011 Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás, Budapest, 2011. április 5-10.