DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Délvidék Kft. – Fejlesztés II.

A Délvidék Kft. nemrég új fejlesztésbe kezdett, hogy a cég által készített fa ajtók és ablakok (nyílászárók) még jobb hőszigeteléssel rendelkezzenek. A jobb hőszigetelési érték elérésének érdekében az ajtók és ablakok vastagabb szerkezettel készülnek, így a nyílászárókba vastagabb távtartóval gyártott üveg kerül, ezáltal jelentősen javul a hőátbocsátási tényező. Természetesen ezek a „DÉLVIDÉK” típusú ajtók és ablakok is rendelkeznek a megfelelő tanúsítvánnyal, elsődleges típusvizsgálattal és ennek alapján kiállítható „CE” minősítéssel.

Az új szerkezettel rendelkező fanyílászárók hőátbocsátási tényezője eléri az Uw=0,82 W/m2K értéket (teljes ablak és ajtó szerkezetére vonatkozóan).

Ezen ajtók és ablakok 88x80 szerkezettel készülnek, 3 réteg üveggel. A széles szerkezetnek köszönhetően lehetőség van az üvegek egymástól való távolságnak a növelésére, és így jobb hőszigetelő éréket biztosít a nyílászárónak.

A 88 mm szerkezettel készülő fa nyílászárók ugyanúgy, mint a vékonyabb szelvénytagságú fa ajtók és ablakok, készülhetnek hossztoldott és toldásmentes borovi fenyőből, vörösfenyőből, meranti anyagból vagy tölgyfából.

A Délvidék Kft az új fa nyílászáró szerkezetek gyártásával is biztosítja a már megszokott kiváló minőséget.