DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Előkészületek a Construma 2010 Nemzetközi Építőipari Szakkiállításra

Mint ahogy már előző híreinkben említettük, a Délvidék Kft az idei évben is rész vesz az április 14-18. között Budapesten megrendezendő Construma 2010 Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon.

A kiállításra készülő fa nyílászárók az utolsó előkészületi fázisban vannak. A teljes kiállítási anyagot képviselő fa ajtókat és fa ablakokat már elkészítettük. A standunkon szereplő fa nyílászárókat teljes mértékben előre összeállítjuk a Construma 2010 standon levő méretek szerint.

A fa nyílászárók előre elvégzett pontos összeállítása végett, a helyszíni szerelés csak egy napot vesz igénybe. Mindent gondosan megterveztünk, hogy fa ajtóinkat és ablakinkat a Construma 2010 kiállítás nézőközönsége esztétikus körülmények között tekintse meg. Délvidék Kft. a kiállításon mutatja be, a 146 mm széles (ablaktok és ablakszárny egyaránt) 2x2 rétegű üvegezéssel készült, kiváló hőszigeteléssel bíró ablakát, amely megfelel a passzív házakba való beépítésnek is.  A Construma 2010 Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás kiváló alkalom, hogy a látogatókkal szorosabb kapcsolatot kiépítve bemutathassuk az újdonságainkat.

A Construma 2010 kiállításon részt vevő fa nyílászáróink felsorolása.

  • Emelő-toló erkélyajtó, automata-mozgatású redőnnyel.
  • Fa bejárati ajtó: 2 db modern vonalvezetésű és 1 db klasszikus kinézetű fa bejárati ajtó.
  • Beltéri ajtó: 1 db rusztikus elemekkel díszített ajtó és 2 db egyenes vonalakkal bíró beltéri ajtó.
  • Beltéri falborítás, klasszikus vésett - mart kazettákkal.
  • Fa ablak: tejes falborítással, belső oldalon a régi polgári ízlést tükröző díszítő borításokkal a külső oldalon kávaborítással és zsalugáterrel. A kétszárnyas zsalugáter egyik oldalon fix levelekkel a másik oldalon mozgatható lamellákkal.
  • Egyesített szárnyú ablak: a már említett kitűnő hőszigetelési értékkel.

Reméljük kedvet kapott a Délvidék Kft által gyártott minőségi fa nyílászárók megtekintésére, és ellátogat hozzánk az A pavilonban levő 307G standra.

Ne feledje: Construma 2010 Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás, Budapest, 2010. április 14-18.