DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Fa ablakok beépítése meglevő bennmaradó tokszerkezetbe

Tapasztalat és szakértelem, fa ajtó és ablakgyártás valamint beépítés

Továbbra is igen népszerű az új fa ablakok beépítése régi bennmaradó tokszerkezetbe. Ennek a beépítési rendszernek nagy előnye, hogy a meglevő ablak nem kerül bontásra így nincs szükség utólagos kőműves vagy festési szakipari munkálatokra. Természetesen minden adott helyszín valamelyest eltér egymástól. Erről a beépítési módról már olvashat a hónlapunkon felelevenítési célból írunk újra pár szót róla.

A bennmaradó fa tokszerkezetbe beépíthető az az új ablakok teljes családja tehát a 68 mm-es szerkezet 2 réteg üveggel valamint a 78mm-es és 90 mm-es vastagság 3 rétegű üvegezéssel. A beépített új ablakokkal minden esetben eltudjuk érni a megkövetelt legújabb hőszigetelő értékeket.

A beépítendő új faablakok után a bennmaradó szerkezet látszó fa része teljes eltakarásra kerül, így a régi ablakból nem marad látható elem.

1. kép – Meglevő ablak, ide kerül beépítésre az új ablak.

2. kép – Régi szárnyak leszedése, meglevő pántok eltávolítása.

3. kép – Ablakokban levő osztások kidarabolása, előkészület az új ablak beépítésére.

4. kép – beépítésre került az új ablak.

5. kép – Az új nyílászárók beépítése egy nap alatt történik, a lakás nem marad hosszú időre ablakok nélkül.

A fenti képeken látható egy kis része a beépítési munkafolyamatnak.

Délvidék Kft. 24 éves tapasztalattal rendelkezik az ablakok, ajtók erkélyajtók minden típusú nyílászáró gyártásában. Mögöttünk levő évek alatt nevünket, adószámunkat, telefonszámunkat nem változattuk. Megpróbálunk minden igényt kielégíteni az ablakgyártás terén. Fokozatosan figyeljük az új irányokat, alkalmazzuk az új anyagokat ezáltal mindig kiváló termékek kerülnek a piacra.

Délvidék Kft. – Tapasztalat és szakértelem, fa ajtó és ablakgyártásban.