DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Lezárult a Construma 2011 kiállítás

Sikeresen lezárult az idei Construma 2011 Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás. A Délvidék Kft. standját is rengeteg érdeklődő látogatta meg. A Délvidék Kft az „A” pavilon 301B standján mutatkozott be, és hat napon keresztül fogadta az érdeklődőit.

Olyan fa ablakokat, beltéri illetve kültéri ajtókat próbáltunk meg kiállítani, amelyek az idei évben is elnyerik a közönség és lehetséges vevőink bizalmát. A tavalyi évben is rengeteg dicséretet és jó visszajelzéseket kaptunk.

Kiállított termékeink között volt modern és klasszikus stílusú fa beltéri és bejárati ajtó, amelyek közül a legnagyobb sikert a Tiffany üveges fa beltéri ajtó aratta. Fa bejárati ajtókból is több féle típust mutattunk be és nagyon tetszetős egyedi formák között lehetett válogatni.


Tiffany üveges fa beltéri ajtó

A fa kültéri nyílászárók közül az egyik legnépszerűbb az emelő–toló erkélyajtó volt, amit automata mozgatású redőnnyel és elhúzhatós szúnyoghálóval szereltünk fel. Az emelő-toló erkélyajtók jellegzetessége a süllyeszthető küszöb, ahol a fennmaradó rész 0,5 - 1 cm magas.

A fa kültéri nyílászárók közül a műemlék jellegű díszítéssel, kávaborítással, valamint mozgatható és fix leveles zsalugáterrel díszített fa ablak iránt érdeklődtek a legtöbben valamint kiállításra került a passzív házakba is beépíthető négy réteg üvegezéssel készült ablakcsaládunk is, az egyesített szárnyú ablak. Az egyesített szárnyú fa ablak kiváló hő és hangszigetelő értékekkel rendelkezik. Ezen jó tulajdonságok mellett a könnyű kezelhetőség teszi egyedivé.