DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Modern és klasszikus fa beltéri ajtók

A beltéri ajtóknak legalább olyan fontos szerepe van, mint a lakás többi nyílászárójának, bútorainak, és hosszú távon meghatározzák a lakás stílusát. Ezért fontos megfontolnunk, hogy milyen stílusú belső ajtót választunk lakásunkba, modernt vagy klasszikust.

Az ajtók kiválasztásánál megválaszthatjuk, hogy toldásmentes vagy hossztoldott borovi fenyőből, vörösfenyőből, merantiból, tölgyből készüljenek fa belső ajtóink. Természetesen nem csak tömör, hanem üveges beltéri ajtókat is készítünk, amiket tetszés szerint alakíthatnak ki, választhatják ki az üvegek típusát.

A mai modern világunkban, előszeretettel választják a modern stílusú fa belső ajtókat, de a klasszikus formák sem lettek elfelejtve, sőt, szívesen választják újra ezt a típusú beltéri ajtót is. A klasszikus, régi stílusú beltéri ajtót nem csak az ajtólap mintája határozza meg, hanem kérhetnek hozzá díszborítást is, ami még jobban a lakás díszévé teszi belső ajtónkat. Díszborítás nélkül is egyedivé tehetjük fa beltéri ajtóinkat, sima katedrál, savmart illetve klasszikus mintázatú Tiffany üveggel.

A fa beltéri ajtók típustól függően tetszés szerint lehetnek egy - vagy kétszárnyasak, tolóajtók valamint a fal díszítésére / eltakarására szolgáló falborítást, és díszborítást is kérhetünk hozzá.