DÉLVIDÉK Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. • 6400 Kiskunhalas, Bokréta u. 4. • Tel.: +36 (77) 424-833 • Mobil: +36 (70) 316-4040delvidek@delvidek-kft.hu

Elérhetőségek, cégadatok, kapcsolatfelvétel

Délvidék Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Cím:   H-6400, Bács-Kiskun Megye, Kiskunhalas, Bokréta u. 4.
Telefon:   +36 (77) 424-833
Mobil:   +36 (70) 316-4040
E-mail:   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Amennyiben e-mailt ír nekünk, kérjük, hogy adja meg telefonszámát is, hogy amennyiben kérdésünk merül fel, abban az esetben fel tudjuk hívni. Köszönjük együttműködését!

Kattintson ide a térképen megjelenítéshez!


Amennyiben kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kérjük, az űrlap elküldéséhez minden mezőt szíveskedjen kitölteni! Köszönjük.

Ahhoz, hogy meggyőződjünk róla, hogy nem autmatikus robot tölti ki az űrlapot, hanem Ön valódi személy, kérjük klikkeljen arra a képre, amely a következőt ábrázolja: szív

 

Adatvédelmi nyilatkozat

A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltője (továbbiakban: felhasználó) által megadott személyes adatokat a Délvidék Kft. kizárólag kapcsolatfelvétel céljából használja fel, azokat harmadik félnek nem adja ki, kivéve ha erre a törvény kötelezi. Az itt megadott e-mail címre a Délvidék Kft. marketing anyagot nem küld a felhasználónak, valamint a megadott telefonszámon direkt telemarketing megkereséssel nem él a jövőben. A felhasználó által az ajánlatkérés/kapcsolatfelvétel során kötelezően megadott adatok: név, telefonszám, e-mail cím.

Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával a felhasználó hozzjárul ahhoz, hogy a Délvidék Kft. felhasználja azokat kapcsolatfelvétel céljából.

Teljes adatvédelmi nyilatkozat és cookie tájékoztató megtekintése

A többi céghez hasonlóan honlapunkon az Ön kényelme és a böngészési élmény fokozása céljából anonim cookie-kat használunk, amelyhez Ön az oldal használatával hozzájárul. További tudnivalókat az adatvédelmi nyilatkozatban olvashat.